Våre fysioterapeuter
Fysioterapeut hjem

Mari Rudin Resaland

Fysioterapeut

Mari har bred erfaring fra kommunehelsetjenesten, privat praksis og rehabilitering. Hun har en spesialisering i sport- og treningsvitenskap. Mari jobber spesielt rettet mot plager relatert til kvinnehelse og jobber også ved Oslo Kvinnehelsesenter.

Fysioterapeut hjem

Peder Eyde Kielland

Fysioterapeut 

Peder har god erfaring med nevrologisk og ortopedisk rehabilitering i tillegg til jobben som allmen fysioterapeut. Han har spesialisering i Ortopedisk medisin og jobber spesielt rettet mot ortopedisk og nevrologisk rehabilitering. Peder behandler krystallsyke. 

Fysioterapeut hjem

Iselin Kirkaune

Fysioterapeut

Iselin har mange års erfaring som barnefysioterapeut og jobber nå som allmenfysioterapeut. Hun har spesialisering i kvinnehelse og utdannet personlig trener. Hun jobber spesielt rettet mot bekkenproblematikk og trening og veiledning før, under og etter svangerskap.

Fysioterapeut hjem.jpg

Christian Stenbak

Fysioterapeut

Kristian jobber primært med nevrologisk og ortopedisk rehabilitering, og har en spesialisering i ortopedisk medisin. Kristian jobber også ved Forsterket Rehabilitering Aker.

 

Fysioterapeut hjem .jpg

Line Synnøve Larsen

Fysioterapeut

Line har bred erfaring som fysioterapeut fra privat praksis, sykehus og rehabilitering og har videreutdanning i Veiledning og Undervisning. Line har en aktiv tilnærming til å bedre fysisk og psykisk helse. Hun hjelper deg med å nå målene dine og er opptatt av mestring og livskvalitet.

Fysioterapeut hjem

Henrik Gustavsen

Fysioterapeut

Henrik har bakgrunn fra nevrologisk og ortopedisk rehabilitering. Han er aktiv innen forskning og jobber i tillegg på Forsterket Rehabilitering Aker Sykehus. 

Fysioterapeut hjem

Elisabeth Loe Hellerud

Fysioterapeut

Elisabeth har mange års erfaring som allmenfysioterpeut og har bred erfaring med idrettsrelaterte skader. Hun jobber spesielt rettet mot behandling og forebygging av plager i rygg og bekken. Hun behandler med nåler og veileder livsstilssykdommer.

Fysioterapeut hjem

Mikkel Otterstad 

Fysioterapeut

Mikkel er en allsidig fysioterapeut med tidligere erfaring som personlig trener. Han har god erfaring med gruppetrening for alle aldersgrupper. Mikkel har spesialisering i Sport- og treningsvitenskap i tillegg til en spesialisering i Ortopedisk medisin. 

Fysioterapi hjem.jpeg

Gustav Schäfer

Fysioterapeut

Gustav har 10 års erfaring fra akutt fysioterapi ved sykehus. Han har derfor god erfaring og kompetanse innen rehabilitering og habilitering, og har en aktiv tilnærming til sine pasienter og tilbyr også gruppetimer. I tillegg til å jobbe i Hjemmefysioterapeuten jobber han ved Haukeland Sykehus. 

Fysioterapeut hjem

Katarina Finckenhagen

Fysioterapeut

Katarina har flere års erfaring som allmenfysioterapeut. Hun jobber både med kroniske og akutte muskel- og skjelettrelaterte plager. Hun er sertifisert Aktiv A (aktiv med artrose) og tilbyr nålebehandling.

 


 

Fysioterapeut Stavanger

Kristoffer Garnes

Fysioterapeut

Kristoffer har bred erfaring fra privat praksis og rehabilitering. Han er videreutdannet i langvarig smerte-problematikk og undergår nå en spesialisering i psykomotorisk fysioterapi. Han ser et bredt spekter av pasientgrupper og har blant annet kompetanse på undersøkelse og behandling av svimmelhet og krystallsyke.

Fysioterapeut hjem

Maria Spigseth

Fysioterapeut

Maria har bakgrunn fra kommunehelsetjenesten og har primært jobbet med voksne med akutt funksjonsfall etter operasjon og sykdom. Hun harbred erfaring med eldre med funksjonsnedsettelse. Maria jobber også som gruppeinstruktør og instruerer baby- og småbarnsvømming.

Fysioterapeut Oslo_edited.jpg

Stian Johansen

Fysioterapeut

Stian har god erfaring med muskel- og skjelettplager. Han har mange års erfaring fra sykehus og i kommunehelsetjenesten. For tiden studerer han også master i idrettsfysioterapi. Stian er opptatt av å tilby deg en individuelt tilpasset behandling for at du skal nå dine mål.

Alle våre fysioterapeuter har norsk autorisasjon i Helsepersonellregisteret. Fysioterapeutene har minst 5 års erfaring, variert videreutdannelse og en rekke kursing. I møte med Hjemmefysioterapeuten kan du forvente et høyt faglig kompetansenivå.

Fysioterapeut hjem

 • Behandling av smerter i muskel og ledd

 • Behandling av senebetennelser 

 • Styrke- og balansetrening

 • Øke din fysiske kapasitet

 • Opptrening etter skader 

 • Opptrening på grunn av slitasje i ledd 

 • Lungefysioterapi

 • Opptrening etter Covid-19 

 • Opptrening etter kreft 

 • Nevrologisk rehabilitering

 • Ortopedisk rehabilitering 

 • Trening og forebygging ifm. svangerskap

 • Behandling av krystallsyke

 • Nålebehandling 

 • Gå- og trimgruppe ute (Aktiv senior)

Oslo, Bærum, Asker, Lier, Romerike, Ski, Nesodden, Ås, Vestby, Moss, Fredrikstad, Halden, Sandefjord, Tønsberg,
Bergen, Stavanger