top of page
Våre fysioterapeuter
Fysioterapeut hjem

Mari Rudin Resaland

Fysioterapeut

Mari har bred erfaring fra kommunehelsetjenesten, privat praksis og rehabilitering. Hun har en spesialisering i sport- og treningsvitenskap. Mari jobber spesielt rettet mot plager relatert til kvinnehelse og jobber også ved Oslo Kvinnehelsesenter.

Fysioterapeut hjem

Peder Eyde Kielland

Fysioterapeut 

Peder har god erfaring med nevrologisk og ortopedisk rehabilitering i tillegg til jobben som allmen fysioterapeut. Han har spesialisering i Ortopedisk medisin og jobber spesielt rettet mot ortopedisk og nevrologisk rehabilitering. Peder behandler krystallsyke. 

Fysioterapeut Oslo

Martin Østberg

Fysioterapeut

Martin har bakgrunn fra kommune- og spesialisthelsetjenesten. Han har jobbet med pasienter i alle aldre, men primært med voksne. Martin har god erfaring fra gruppebehandlinger med små og store. Gjennom en aktiv tilnærming og individuelt tilpasset behandling bidrar han til at pasienten når sine mål.

Fysioterapeut hjem

Maria Spigseth

Fysioterapeut

Maria har bakgrunn fra kommunehelsetjenesten og har primært jobbet med voksne med akutt funksjonsfall etter operasjon og sykdom. Hun harbred erfaring med eldre med funksjonsnedsettelse. Maria jobber også som gruppeinstruktør og instruerer baby- og småbarnsvømming. 

Fysioterapeut Oslo_edited.jpg

Stian Johansen

Fysioterapeut

Stian har god erfaring med muskel- og skjelettplager. Han har mange års erfaring fra sykehus og i kommunehelsetjenesten. For tiden studerer han også master i idrettsfysioterapi. Stian er opptatt av å tilby deg en individuelt tilpasset behandling for at du skal nå dine mål.

Fysioterapeut hjem Trondheim_edited.jpg

Ole Petter Høeg Bøe

Fysioterapeut

Ole Petter jobber spesifikt rettet mot langvarig smerte og utmattelse, men har også bred erfaring innen idrett, hematologi, nevrologi og ortopedi. I tillegg til å jobbe hos Hjemmefysioterapeuten, jobber Ole Petter ved Coperiosenteret i Trondheim.  

Fysioterapeut hjem

Henrik Gustavsen

Fysioterapeut

Henrik har bakgrunn fra nevrologisk og ortopedisk rehabilitering. Han er aktiv innen forskning og jobber i tillegg på Forsterket Rehabilitering Aker Sykehus. 

Fysioterapeut hjem Tønsberg_edited.jpg

Morten Andersen

Fysioterapeut

Morten har bred erfaring innen allmenfysioterapi og rehabilitering. Han har Master i Fysioterapi med fordypning i muskel – og skjelettplager og smerter i tillegg til mye kurs innen idrettsmedisin. Han er opptatt av helhetlig tilnærming og ønsker å oppnå selvmestring hos sine pasienter. Morten jobber også ved Tønsberg Medisinske Senter.

Fysioterapeut Oslo

Julie Andrea Hansen

Fysioterapeut

Julie er en allsidig fysioterapeut med erfaring fra spesialisthelsetjenesten, der hun har jobbet med nevrologisk og ortopedisk rehabilitering. Hun jobber også spesielt rettet mot nakke- og ryggproblematikk, og kan utføre manipulasjoner.

Fysioterapeut hjem.jpg

Christian Stenbak

Fysioterapeut

Kristian jobber primært med nevrologisk og ortopedisk rehabilitering, og har en spesialisering i ortopedisk medisin. Kristian jobber også ved Forsterket Rehabilitering Aker.

 

Fysioterapeut hjem .jpg

Line Synnøve Larsen

Fysioterapeut

Line har bred erfaring som fysioterapeut fra privat praksis, sykehus og rehabilitering og har videreutdanning i Veiledning og Undervisning. Line har en aktiv tilnærming til å bedre fysisk og psykisk helse. Hun hjelper deg med å nå målene dine og er opptatt av mestring og livskvalitet.

Fysioterapeut hjem Oslo Bærum

Jon Aage Jordalen

Fysioterapeut

Jon Aage har bakgrunn fra ortopedisk rehabilitering i spesialisthelsetjenesten og trening av eldre i kommunehelsetjenesten. Han har flere års erfaring som personlig trener og gruppeinstruktør for voksne og eldre. 

Fysioterapeut hjem

Katarina Finckenhagen

Fysioterapeut

Katarina har flere års erfaring som allmenfysioterapeut. Hun jobber både med kroniske og akutte muskel- og skjelettrelaterte plager. Hun er sertifisert Aktiv A (aktiv med artrose) og tilbyr nålebehandling.

 


 

Fysioterapeut hjem

Elisabeth Loe Hellerud

Fysioterapeut

Elisabeth har mange års erfaring som allmenfysioterpeut og har bred erfaring med idrettsrelaterte skader. Hun jobber spesielt rettet mot behandling og forebygging av plager i rygg og bekken. Hun behandler med nåler og veileder livsstilssykdommer.

Fysioterapeut hjem

Mikkel Otterstad 

Fysioterapeut

Mikkel er en allsidig fysioterapeut med tidligere erfaring som personlig trener. Han har god erfaring med gruppetrening for alle aldersgrupper. Mikkel har spesialisering i Sport- og treningsvitenskap i tillegg til en spesialisering i Ortopedisk medisin. 

Fysioterapi hjem.jpeg

Gustav Schäfer

Fysioterapeut

Gustav har 10 års erfaring fra akutt fysioterapi ved sykehus. Han har derfor god erfaring og kompetanse innen rehabilitering og habilitering, og har en aktiv tilnærming til sine pasienter og tilbyr også gruppetimer. I tillegg til å jobbe i Hjemmefysioterapeuten jobber han ved Haukeland Sykehus. 

Fysioterapeut Oslo_edited.jpg

Ole-Kristian Kjølner

Fysioterapeut

Ole-Kristian har erfaring fra spesialisthelsetjenesten og kommunal rehabilitering. Han har hovedsakelig arbeidet med funksjonsnedsettelser hos eldre, men har erfaring med pasienter i alle aldre. Ole-Kristian benytter en aktiv og individuell tilnærming og har en særskilt interesse for idrett- og treningsfysiologi.

Alle våre fysioterapeuter har norsk autorisasjon i Helsepersonellregisteret. Fysioterapeutene har bred erfaring, variert videreutdannelse og en rekke kursing. I møte med Hjemmefysioterapeuten kan du forvente et høyt faglig kompetansenivå.

Fysioterapeut hjem

 • Behandling av smerter i muskel og ledd

 • Behandling av senebetennelser 

 • Styrke- og balansetrening

 • Øke din fysiske kapasitet

 • Opptrening etter skader 

 • Opptrening på grunn av slitasje i ledd 

 • Lungefysioterapi

 • Opptrening etter Covid-19 

 • Opptrening etter kreft 

 • Nevrologisk rehabilitering

 • Ortopedisk rehabilitering 

 • Trening og forebygging ifm. svangerskap

 • Behandling av krystallsyke

 • Nålebehandling 

 • Gå- og trimgruppe ute (Aktiv senior)

Oslo, Bærum, Asker, Lier, Romerike, Ski, Nesodden, Ås, Vestby, Moss,
Fredrikstad, Halden, Sandefjord,
Tønsberg, Bergen, Trondheim 
bottom of page