Derfor kan det være lønnsomt å få besøk av en fysioterapeut på jobb


Timene foran skjermen flyr av gårde. Kroppen skriker etter bevegelse, men du skal bare …


Kjenner du deg igjen?


Da jobber du kanskje på et kontor.


Statisk og stillesittende arbeidsforhold vil ofte føre til ensformig belastning av muskler og ledd. Som fysioterapeut ser vi ofte en korrelasjon med plager i muskler og ledd og arbeidsforholdene på jobb. Vi ser også at mindre plager hos den enkelte fører til økt effektivitet på jobb og bedre livskvalitet.


Stillesittende arbeidsforhold fører ofte til vonde og såre muskler


Ifølge NAVs oversikt over legemeldt sykefravær, er muskel- og skjelettlidelser den vanligste årsaken til sykefravær. Hele 38 prosent av mennene og 28,5 prosent av kvinnene som var sykemeldt i 2020, var borte fra jobb på grunn av nettopp plager i muskler og skjelett. Muskel- og skjelettlidelser er derfor årsaken til flest tapte dagsverk, med en økning på 5,8 prosent i 2. kvartal 2021.


Hjemmefysioterapeuten ønsker å hjelpe bedrifter med å skape gode forutsetninger for at de ansatte kan yte optimalt på jobb, men også utenfor kontoret.


Vi leverer våre fysioterapi-tjenester til alle typer bedrifter, små som store, og kommer på kontor, hjemmekontor eller annen ønsket lokasjon.


Våre fysioterapeuter er også svært fleksible og kan være tilgjengelige dag, kveld og helg.


Under et besøk kan vi blant annet forebygge plager, overbelastninger og slitasje, behandle og instruere med øvelser når en plage eller skade har oppstått. Fysioterapeuten hjelper også med ergonomisk tilpasning på kontor og hjemmekontor, i tillegg til individuell fysioterapi og i gruppe.


Enkle tilpasninger og små grep kan gjøre store underverker


Vi skreddersyr gjerne et tilbud for dere som kan innebære faste tider fysioterapeuten kommer til behandling, i tillegg til enkelthenvendelser for undersøkelse og behandling.


Som bedriftskunde hos oss vil dere bli prioritert og få akutt hjelp ved behov.


Bedriften sparer ressurser, og hver enkelt ansatt dyrebar arbeidstid, ved ikke å måtte reise til en klinikk i kontortiden eller på fritiden.


Ved å bruke Hjemmefysioterapeuten i din bedrift, kan du øke effektiviteten hos de ansatte på jobb og ikke minst redusere korttids- og langtidssykemeldinger.


Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat hvis dette kan være noe for deg og din bedrift.


Kilder: NAV sykefravær