top of page
Fysioterapi styrketrening

Styrketrening

Styrketrening for å redusere dine plager. Du vil bli sterkere i musklene som fører til mindre belastning på blant annet vonde ledd og forebygger slitasje og skader.

Hvorfor Styrketrening? 

Musklene beveger og stabiliserer leddene i kroppen. Uten muskler ville vi ikke klart å stå oppreist eller beveget på kroppen.  

Styrketrening forebygger skader, unødvendig slitasje og nedbrytning av blant annet brusk i leddene. Styrketrening skaper grunnlaget for en aktiv tilværelse med fysisk og sosial deltagelse. Ved å trene styrke vil du kunne oppnå bedret balanse og bedre fysisk kapasitet, da det er mindre belastende å gjøre aktiviteter.

For hvem? 

Styrketrening er viktig for alle aldre, unge som eldre. Uansett alder har du alltid potensiale for økt styrke og progresjon. Styrketrening i tidlig alder vil skape et godt grunnlag. 

Hvor og hvordan?

Styrketrening kan gjøres hvor som helst med enkle og effektive øvelser alene eller med din fysioterapeut. Trening i eget hjem gjør det lettere for deg å gjennomføre øvelsene uten å bruke tid og krefter på å reise ut. Ta kontakt med oss for å bestille en fysioterapeut

hjem til deg. 

bottom of page