top of page
Fysioterapi Oslo

Komme i bedre form

 

Øke din fysiske kapasitet for å kunne gjennomføre dagligdagse gjøremål, delta på fysiske og sosiale aktiviteter

Hvorfor komme i bedre form? 

Mange opplever økte vansker eller at det er veldig energikrevende å gjennomføre dagligdagse gjøremål som husarbeid, hagearbeid eller andre fysiske og sosiale aktiviteter. 

 

Å øke sin fysiske kapasitet handler om å styrke kroppen generelt, både styrken og kondisjon. Ved en forbedret fysisk kapasitet orker du mer og får bedre forutsetninger for fysisk og sosial deltagelse i hverdagen.

For hvem?
Når vi blir eldre tenderer vi å være i mindre fysisk aktivitet, mange opplever derfor å bli svekket i kroppen. Etter sykehusinnleggelse eller perioder med passivitet vil formen  også naturlig være svekket.

Hvor og Hvordan? 

Trening i eget hjem gjør det enkelt å gjennomføre, uten bruk av tid på reisevei og venterom. Våre fysioterapeuter tar i bruk fasiliteter du har i din bolig og har alltid med nødvendig treningsutstyr for effektiv og god trening. Vi kan også etterlate oss treningsutstyr hvis det er ønsket. 

 

Hjemmefysioterapeuten tilbyr gå- og trimgruppe for senior. En enkel og morsom time som foregår ute, med fokus på styrke, balanse og kondisjon. 

 

Ta kontakt med oss for spørsmål eller hjelp med å styrke din fysiske kapasitet. Fysioterapeuten kommer hjem til deg eller annen ønsket lokasjon.

bottom of page